VUOKRATTAVAT MATKAILUAUTOT JA -VAUNUT

 

Matkailuautot:

KUUDELLE/VIIDELLE REKISTERÖITYJÄ uudenkarheita matkailuautoja todella tilavilla pohjaratkaisuilla. Varustukseen kuuluu mm. täydellinen astiasto kuudelle hengelle ja ruuanlaittovälineet. Kaikissa autoissamme on pyöräteline, suihku, ohjaamoilmastointi, vakionopeudensäädin, ym..

Ajamiseen riittää henkilöautokortti (B). Nopeusrajoitus 100 km/h.

A-hintakausi 10.6. – 1.9. B -hintakausi 2.9 – 9.6.

Pidempiaikaiset vuokrat sopimuksen mukaan, esim. todella iso jättivaunu vaikka rinteeseen tai sijaismajoitukseksi talvikautena 1000 €/kk.

Matkailuautot: A -kausi, vko 1150 €, B-kausi vko 890 €,

Hintoihin sisältyy autoissa 2400km/vko. Ylikilometrit 0,30€/km. Vakuutuspaketti. Käyttöopastus, astiat ja ruuanlaittovälineet, päältäpesu.

Vuokran varausmaksu on 250€ ja loppuvuokra erääntyy 4 viikkoa ennen vuokrausta. Takuumaksun summa on 600€ per vuokraus. Summa maksetaan käteisellä vuokralle lähdettäessä ja sen saa takaisin, kun ajoneuvo on palautettu sopimuksen ehtojen mukaisesti.

Asuntoauto Hymer C 642 U

VUOKRATAAN laadukas Hymerin 6 hengen alkovimalli, hienolla U-ryhmäpohjaratkaisulla. Korirakenne Hymerin PUAL-tekniikkaa. Takana U-ryhmäsohva josta saa parivuoteen, kookas tavaratila, alkovissa parivuode kahdelle, 4 hengen vastakkain istuttava pöytäryhmä josta saa myös parivuoteen. Tässä autossa loistavat oleskelutilat isollekin porukalle.

Varusteina mm. ohjaamon ilmastointi, vakionopeudensäädin, sähköpeilit ja -lasit, etuovissa keskuslukitus kaukosäätimellä, CD/Radio. Huipputehokas Truma Combi6E lämmitys sähköpatruunalla, eristetty ja lämmitetty harmaavesisäiliö, ylösnostettava alkovi, alkovin lämminilmankierto, pyöräteline, koriosan ikkunoissa hyönteis- ja pimennysverhot, suihku, kasettiwc, jääkaappi pakastelolokerolla, kaasuhella.

 

 

 

 

 

Dethleffs 740

 

 

 

 

 

 


 


 


 


 


 

 

Copyright © Janacaravan Ky. All Rights Reserved.